Remeha calenta disconnector werkt niet

Olivier88

 • #1
Mijn remeha calenta is nu ongeveer 6 jaar oud en hebben eigenlijk nooit geen water moeten bijlaten op het circuit van de chauffages nu begint deze aan de lage kant te komen nml 1,1 bar en deze schommelt bij de opstart tot 1.0 dus te laag maar toen ik deze wou bijvullen met de disconnector zoals in de handleiding van remaha beschreven lukte dit niet, installateur laten komen deze wist te vertellen dat deze nooit goed werkte en wou er een nieuw vulsysteem opzetten met kraantjes en darm nu is mijn vraag of dit echt de enige oplossing is want heb ondertss ook een nieuwe disconnector gestoken en deze blijkt het ook niet te doen of ligt het misschien aan de leidingen naar de disconnector die verstopt zijn ofzo?

Screenshot_20220409-122656_Office.jpg 16496912981902805637028636069650.jpg 16496913167964867800532380256664.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • AvDijk

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Dit is in Nederland niet gebruikelijk, en waarschijnlijk ook niet toegestaan in een simpele huishoudelijke CV installatie.
  U maakt meer kans op een goed antwoord op een Belgisch forum.
   

  De loodgieter

  Vaste beantwoorder
  • #3
  Heeft u de kraan aan de rechterzijde ook open gezet?
   

  Olivier88

  • #4
  OPGELOST !!!!
  Er was dus niks mis met disconnector die volgens de vorige onderhoudstechnieker stuk was zelfs nadat hij er 3 maal met zijn sleutel een tik tegen gaf en er niks gebeurden. Gelukkig heb ik de volgende afspraak kunnen tegenhouden omdat ik het niet zag zitten dat zijn collega volledig nieuw vulsysteem zou steken met darm en vulkraan. Nu ben ikzelf ook in de fout gegaan door dit niet na te checken en gwn nieuwe disconnector te bestellen. Maar het probleem zat hem dus niet in de disconnector maar in de bocht van de flexibele aanvoer naar disconnector daarom dat ik deze ook heb kunnen wisselen zonder druk af te laten
  Ik wil toch iedereen bedanken voor de reacties want ondanks dat er geen oplossing gegeven is heeft dit er toch toe geleid dat ik zekerder werd van een verstopping.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu