Rare plastic smaak aan water

Dynel84

  • #1
Hoi iedereen,

Enige tijd is het zo dat ik thuis last heb van een rare plastic smaak aan het kraanwater. Dit is begonnen toen we een week op vakantie waren en de kranen niet hebben gebruikt
We moeten vaak het water laten doorlopen en dan smaakt het weer oke, maar vaak als we het kort daarna weer gebruiken is die vreemde smaak weer terug, ook al laten we het heel lang doorspoelen. Beneden in de keuken hebben we een Grohe kraan met flexibele uittrekslang, gaat om een MK32663DC1. Boven in de badkamer ook een kraan van grohe, en zelfde probleem als je niet doorspoelt. Een muffe plastic achtige smaak. De buitenkraan en de kraan in de wc hebben dit niet.

We hebben een bevriende loodgieter laten langskomen om te kijken wat het zou kunnen zijn, deze kon ook niks vinden. Het gaat om een jaren 70 huis met koperen leidingen en geen flexibele buizen van ander materiaal oid.

Ook contact gehad met de waterleverancier, en deze geeft aan geen storingen te hebben oid. Het vreemde is dat ik vorig jaar rond deze tijd exact hetzelfde probleem had en er wel een storing was.

Zijn er hier mensen op het forum met vergelijkbare ervaringen? Alvast bedankt voor jullie reactie!
 

Sander 1972

  • #2
Het zal dan van buitenaf moeten komen, je zou eens kunnen kijken of je het water kan laten testen ergens
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu