Radiatorscherm word niet volledig warm?

Anthony070

  • #1
Sinds oktober hebben wij een hele nieuwe cv ketel + radiator schermen. 1 in de woonkamer, 1 in de keuken deze werken uitstekend worden van boven tot beneden warm. Nu hebben we er 1 in de slaapkamer van ons en 1 in de slaapkamer van de baby hangen. Die 2 worden alleen warm aan de bovenkant. Nu zijn ze terug geweest om de onderblokken te vervangen ivm te lage doorstroom dachten zij. Dit heeft het probleem niet opgelost. Uiteraard weer contact opgenomen en is mij verteld dat een radiator scherm ALTIJD tot halverwege warm word. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Alle radiator schermen zijn leeg gehaald en opnieuw gevuld daarna weer gevuld en ontlucht maar heeft wederom weer niet geholpen. Ik zit met me handen in me haren weet niet meer wat te doen. Ik zit met een 1 week oude baby. Dus er moet flink verwarmd worden. Slapen nu al meedere dagen in de woonkamer ivm de wel werkende schermen iemand ideeën help!?!?!?!?!
 

De loodgieter

Vaste beantwoorder
  • #2
Zou eens beginnen met de thermostaat in de woonkamer iets hoger te zetten, waarschijnlijk dat het boven nu wel warm word. Waarschijnlijk stuurde je oude ketel gelijk 80-90 je cv in waardoor de radiatoren boven sneller warm werden.

Nu met een nieuwe ketel en waarschijnlijk nieuwe thermostaat word er proportioneel warmte de installatie in gestuurd. Je woonkamer komt keurig op temp ketel gaat uit en boven blijft het koud.
Dus eigenlijk gewoon normaal gedrag van de ketel en van de installatie.

Optie voor dit probleem zone regeling toepassen of radiatorknoppen met sturing plaatsen op de boven verdieping.
 

Anthony070

  • #3
Sorry voor het onduidelijk zijn, het is een gelijk vloerse woning 3 kamers. Het gaat erom dat het Radiator scherm op 2 plekken voor de helft warm word en onder koud tot lauw
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #4
Wat noem jij een radiatorscherm?
 

Anthony070

  • #5
Dit . Haha

17031100700268111032900335384521.jpg
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu