Proflex vloerverwarming verdeler

HMA13

  • #1
Ik heb een Proflex vloerverwarming verdeler waar een aantal blauweknoppen missen. Deze afsluiters met blauwe knoppen zitten tussen de verdelen en de uitgaande (warm) buis naar de vloer. Volgens mij kan je hier de toevoer naar de vloer afsluiten of regelen? Wie kan mij vertellen waar ik nog onderdelen voor deze verdeler kan bestelle?. Ik heb het op meerder plaatsen geprobeerd maar niemand verkoopt nog onderdelen voor deze Proflex verdeler (geplaatst in 2005). Hopelijk kan iemand mij adviseren waar ik nog onderdelen kan vinden. Heb een foto van de Proflex verdeler toegevoegd (niet mijn eigen maar identiek aan die in mijn huis is geinstalleerd). Alvast bedankt voor jullie reactie.

37303_kachel_4.jpg
 
Laatst bewerkt:

AvDijk

Vaste Beantwoorder
  • #2
Dikke kans dat de schroefdraad in de balkjes universeel is, en toebehoren hiervoor leverbaar moeten zijn.
Dit aangenomen dat de balkjes niet weg roesten.
Wat er er stuk/weg (en hoe is dat gekomen?), een foto van de werkelijke situatie helpt enorm.
 

HMA13

  • #3
Bedankt voor je reactie. Ik heb een foto toegevoegd van de situatie. Waar je kunt zien dat er drie blauwe knoppen missen. Het lijkt of Proflex niet meer wordt gemaakt of onderdelen beschikbaar zijn. Ik kan ook geen informatie vinden van deze verdeler. Misschien kan jij of iemand anders informatie delen?

IMG_20210804_224201~3.jpg
 

HMA13

  • #4
Wie heeft de specificaties van deze Proflex verdeler? En kan deze delen. Alvast bedankt
 

Auto-Geen

  • #5
De blauwe knoppen zijn bescherm kapjes die bij aflevering op de kranen zitten. Hiermee kan je de kraan open en dicht zetten maar bijna niet regelen. Dat gaat beter met de voetventielen die op de andere balk zitten. Je kan de blauwe kappen evt. vervangen door handbediende radiatorknoppen.
1628887481276.png

Deze zijn M30 of M28 waarvan de eerste het meest voorkomen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu