Probleem met verwijderen zijkap mado zonnescherm i.v.m. vervangen zonnedoek.

Jajongma

  • #1
Het zonnedoek van ons mado elektrische zonnescherm is versleten en deze willen we gaan vervangen gebruikmakend van de huidige pezen. Om het huidige zonnedoek te vervangen, lijkt onze enige optie om de linkerkant in zijn geheel te verwijderen of weet iemand anders een andere oplossing om het doek en de pees eruit te krijgen?

Daarnaast proberen we de linkerkant te verwijderen. Met de 3 schroeven “B” wordt de kap tussen de linker en rechterkant van het zonnescherm verwijderd. Maar hoe moeten we de gehele linker beugel verwijderen. Ik kan niet bij de onderste bout “C” en als ik moer “A” losdraai zit de linker beugel nog steeds moer vast. Heeft iemand een idee hoe ik de linker beugel kan verwijderen?
Zonnescherm.jpg
20210605_175107(0)_resized.jpg
 

Paulia

  • #2
Heeft iemand hier ervaring mee
We lopen tegen dit zelfde probleem aan ??
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
@JHerder
Start even een eigen topic. Situaties zijn vaak net even anders en bovendien het niet netjes (en hier ongewenst) om een ander zijn topic te kapen voor een eigen probleem. Ook al is er op dit topic nooit een antwoord gekomen. Sterker nog: als er destijds aan de hand van deze beschrijving geen antwoord kwam, zal daar een reden voor geweest zijn. Probeer je vraag dus zelf anders te formuleren in het nieuwe topic. En plaats foto's van je eigen situatie.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu