Probleem met rozet vast maken

Dennis_inside

 • #1
Ik heb erg veel moeite om het rozet van deze deurklink te bevestigen omdat er geen horizontale openingen zijn, alleen tot nu toe een gaatje aan fe onderkant die ik ook echt door kan boren. Is er iemand die een tip heeft voor meer gaten of moet ik dan toch een grote deurklink kopen ipv een rozet deurklink. Het gaat om een huis uit de jaren 80 met big originele binnen deur.

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Groeten,
Dennis
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Dennis_inside

  • #2
  Helaas geen foto van de achterkant van het rozet, maar het zijn twee horizontale gaten links en rechts. Probleem is de deur, hoe kan ik zien welke gaten in het slot zitten die ik kan gebruiken om vast te zetten? Aan de ene kant past het, maar op de andere kant zit ik halverwege de schroef op het slot.

  Gr.
  Dennis
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #3
  Slot even verwijderen...
   

  Dennis_inside

  • #4
  Kan ik die plastic strip er wel afhalen? Die voor het slot loopt? Het is zo'n typische opdekdeur uit de jarem 80 met zo'n plastic strip aan de zijkant van boven tot beneden.
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #5
  Ik denk dat dit niet lukt met die greep wat je in de hand hebt.
  Zo te zien moet hier een lange schild op want in het slot zitten gaten waar de boutjes door heen lopen om ze vast te zetten.

  en ook lijkt het dat er een gat onder de kruk gat zit die dicht gesmeerd is.
   

  Haemmertime

  Vaste beantwoorder
  • #6
  Als ik je verhaal zo lees lijkt het een opdekdeur vanaf de bouw, deze zitten volgens mij altijd dicht, de kunststof strip die over je slot loopt krijg je bijna nooit fatsoenlijk eraf en er daarna weer op. nadeel van deze deuren is ook dat het hout waar je inschroeft minimaal is. ik zou er persoonlijk over denken de deur te vervangen met een aanbieding bij de bouwmarkt, of eventueel eens op marktplaats te kijken, anders blijf je aanrommelen.
   

  Dennis_inside

  • #7
  Klopt helemaal, het is zo'n deur uit de jaren 80 met dat plastic er omheen, een niet al te zware deur.

  Er past alleen een groot schild op, er zit namelijk maar een gat in het slot.

  We wilden voor in de toekomst al nieuwe deuren bestellen, maar dan maken we van de noodzaak maar een deugd!

  Bedankt allemaal!
   

  Slagsleutel

  • #8
  Schild moet je toch klikken op een plastic drager. Onderste gat patentboutjes plastic drager vastzetten en wat parkertjes plus high tack van bv bison

   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu