Plafond verdiepingsvloer - Isoleren, Elektra en CV

FreekSch

 • #1
Goedemiddag,

Ik heb recentelijk een huis gekocht uit 1933. Dit huis hebben we gestript, waarna we het de komende tijd willen opbouwen.
We willen de verdiepingsvloer isoleren, maar ook gebruiken voor elektra en voor de cv leidingen.

Nu hoor ik verschillende verhalen betreft de volgorde. De loodgieter geeft aan dat eerst de cv leiding erin moet, alvorens isolatie materiaal en elektra erin worden verwerkt.
Is dit daadwerkelijk zo, of heeft dit meer te maken met de voorkeur van betreffende loodgieter?

Idealiter verwerk ik komende week het isolatiemateriaal in het plafond, waarna loodgieter en elektricien vrij spel hebben in het plafond.

Hoop dat iemand bij van een duidelijk antwoord kan voorzien betreft de volgorde echt van belang is.

Groet, Freek
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Impie

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  De volgorde is in zoverre van belang dat het voor elektriciens en loodgieters best vervelend is om door /langs de isolatie heen te werken. Ik kan me best voorstellen dat bepaalde vakmannen daar niet aan willen beginnen.
   
  • Like
  Waarderingen: FreekSch

  FreekSch

  • #3
  Oke, duidelijk. De elektricien gaf aan dat hij per voorkeur het isolatie er al in heeft zitten. De Loodgieter juist andersom.

  Vandaar dat ik even zoekende ben naar wat de juiste manier is, met hierbij de voorkeur van een persoon buiten beschouwing te laten.

  Bedankt voor de reactie, mochten er nog andere inzichten zijn hoor ik dit ook graag.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu