Nieuwbouwwoning betonplafond glad spackwerk ?

Mrco99

 • #1
We hebben een nieuwbouwwoning met 100m2 betonplafonds bestaande uit platen van ca. 60cm breed met ertussen naden van ca. 2cm.
De woning wordt volgende week opgeleverd en we zitten erg met de
plafondafwerking in onze maag.

Het plafond is nu nog onafgewerkt. We wilden het laten stuccen maar dat is op dit moment te duur. Bovendien heb je de eerste jaren nog risico op krimpscheuren. Daarnaast zien we ertegenop om alles zelf met een roller te doen.

Spackwerk vinden we vanwege de korrel eigenlijk niet mooi, maar voordeel is dat het snel en economisch is. Kan het plafond ook machinaal egaal wit gespoten worden maar dan strak zonder korrel?

Als we heel fijnkorrelig spackwerk laten aanbrengen, krijg je dan later bij overschilderen eventueel een glad(der) effekt of is stuccen dan de enige mogelijkheid?

Heeft iemand nog een andere goede tip voor een strak, wit & snel resultaat? We hebben nu trouwens een prijsopgave van ** euro per m2
voor spackwerk. Is dat oke?

Prijs verwijderd, prijsvergelijkingen doen we hier niet aan, mod.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Mrco99

  • #2
  Excuses had de regels niet goed gelezen... :oops:
  Zal het niet meer over prijzen hebben.

  Als we het toch handmatig gaan verven, krijg je dit in 1x egaal wit
  met een monodekkende verf?
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu