Merhaba. Vraagje over nieuwe vloer.

Nederturk

 • #1
Merhaba mede forumbezoekers :D

Het is wel zo netjes om me even voor te stellen :)
Mijn naam is Hakan, een Turkse Nederlander geboren in Istanboel. Woon onderhand al 19 jaar in Nederland en heb het hier gelukkig erg naar mijn zin. Ben al sinds jongs af aan een mega fan van auto's.
Verder ben ik sinds januari ook trotse eigenaar van een Shishalounge. Voor de mensen die niet weten wat dat inhoudt : Een lounge gericht op relaxen onder het genot van Shisha (Een waterpijp, ook bekend als hookah, nargileh, gebruikt om fruittabak te roken) een drankje en een hapje. Ga binnenkort een nieuwe vloer in de zaak plaatsen.(het oude terras is flink toegetakeld). Maar aan mijn werknemers of omgeving hoef ik daar niks over te vragen. Vraag me dus af of iemand daar nog wat tips over heeft? Zat zelf aan Modulaire vloertegels te denken, omdat die ook lang meegaan. Heb dus bij een specialist wat opties bekeken. Ben alleen totaal onwetend over vloeren. Hoop dat ik bijvoorbeeld van vakmannen wat echte meningen en advies kan krijgen. Mensen die daar dus eerder ervaring mee hebben gehad.

Wacht jullie reacties af en alvast bedankt!

Hakan :mrgreen:
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Ik heb de link verwijderd omdat we geen oordeel geven over merken, zie de forumregels.

  Hebt u zelf een idee welk soort vloer u het liefst wilt leggen ?
  Hout, pvc, laminaat etc. ?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu