Luchttoevoer op toiletafvoer,

Dannyb@skynet.be

 • #1
Wonen nu 6 maanden in onze nieuwbouw :lol: , en heb een vraagje over toiletafvoer.We hebben 3 toiletten, 1 gelijkvloers, en 2 op verdiep.Alle toiletten zijn inbouw toiletten.Het toilet op het gelijkvloers is aangeslotten op 110 buis met een vertikale val van 30 cm, en dan een hellende afvoer van ongeveer 6m alvorens hij in een zuiveringsstation terecht komt.De laatste tijd stijgt het toiletwaterniveau in de kom eerst alvorens het verdwijnt via de afvoer.Het lijkt wel of er een luchtophoping is alvorens het vloeiend kan afvoeren.Moet ik ergens "lucht sniffers" plaatsen opdate het sneller zou afvoeren ???iemand die me hier raad kan geven???
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Fiesiekus

  • #2
  Lijkt me een punt voor de aannemer die gebouwd heeft. Althans, in Nederland, in Vlaanderen zijn de regels misschien anders?

  Wat staat er in het contract met de aannemer?
   

  Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #3
  Wat bedoeld u met een hellende afvoer? Dat de afvoer omhoog loopt voordat het in het zuiveringsstation komt? Dat lijkt mij geen goede uitvoering van het werk. Dat is vragen om verstoppingen.
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #4
  Wanneer u bent ingelogd met uw emailadres lijkt het mij verstandig dit te veranderen i.v.m. spam.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu