Lekkende wastafelkraan!!!!

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #21
Dat kan best wel eens kloppen, ik heb mijn dochter gebeld, die heeft ook een nepperd op de wastafel, daar zit een schroefje in het gat aan de bovenkant zitten, die schroef moet eruit.
Volgens haar zit er schroefje in met een sleufkop.
 

VeroNL

  • #22
Om nog eens olie op het merk/model vuurtje te gooien :wink:
Ik verwacht dat dit de plieger charleston serie (veelverkocht bouwmarkt model) zal zijn, gezien de kenmerkende 'wartel' onderaan de kraanuitloop en de 'cilindervormig-verlengde' kraanknoppen.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #23
En @TS heeft nu een nieuwe kraan gekocht want het is stil aan de overkant :P
 

HELPAT

  • #24
Heren,
Allemaal dank voor jullie medewerking. Aangezien ik de dop er van geen kant af kreeg, hebben we besloten een nieuwe kraan te kopen.
Nadat ik de ouwe had gedemonteerd, en de nieuwe had aangesloten, heb ik toch maar eens met grof geweld (flink met de hamer op moeten meppen), de kraan proberen te "ontleden". Door de vele kalk zat dus alles goed vast, en heb zoals eerder vermeld met de hamer de draaidop losgeslagen, waarna ik met veel pijn en moeite het binnenstuk eruit heb gedraaid!!
Het was idd zo'n binnewerk als Jan met foto liet zien op 12 maart!!! Aan welk rubber(tje) kan dit nu hebben gelegen??? Aan dat kunststof dopje aan de onderkant, of aan het ringetjes ietsjes hoger??
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #25
Bedankt voor het afmelden :prima:


Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu