Lekkage vlekken behandelen

A

Anonymous

Gast
  • #1
Van de week heb ik een lekkage gehad waardoor het stucplafond nat is geworden. Waar ik al bang voor was is de waarheid geworden want er zijn nu na het drogen lelijke bruine vlekken in het gips zichtbaar. Heeft iemand een idee hoe ik deze weg kan krijgen. Er zomaar overheen texen zie ik niet zitten omdat dan de kans groot is dat de vlekken toch weer zichtbaar worden.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Johan, je kunt er indaad op rekenen dat wanneer je het alleen met latex verft, de vlekken er even hard weer doorheen komen! Er bestaan diverse speciale "isolerende"voorstrijk producten om die vlekken te voorbehandelen.

O.a. op deze site te vinden. Ik deed het vroeger gewoon met een kwastje (witte) grondverf, dat ging ook prima! Er bestaan ook speciale (muur)verven die tegelijk isolerend zijn maar dan strijk je het hele plafond met zo'n duur product terwijl je het alleen op een bepaalde plek nodig hebt!
 

Mdb05

  • #3
Voor dat je er latex op gaat doen neem je de goedkoopste grondverf op terpentine basis en verdunt dat met een flinke scheut terpentine en smeert dat over de vlekken heen, 2 of 3x laten drogen en dan latex.
Succes!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu