Kunstof glaslat bijbestellen

klus17

 • #1
Ik woon in een huis dat vroeger van de woningbouwvereniging is geweest. In dat huis zijn kunstof kozijnen toegepast van Variso B.V. dat volgens mij niet meer bestaat. Sommige kozijnen hier hebben enkelglas, andere dubbelglas. De kozijnen zelf zijn identiek, maar de glaslatten verschillen. Aangezien ik overal dubbel glas wil gaan aanbrengen en de kunstof kozijnen niet wil vervangen ben ik op zoek naar de glaslat die bij mij is toegepast voor het dubbelglas. Ik heb foto's van de glaslat voor het dubbelglas bijgevoegd. Hoe kom ik aan een soortgelijk glasprofiel? Of zijn er andere manieren/technieken om mijn probleem op te lossen?

20220324_122422957_iOS.jpg 20220324_123244933_iOS.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #2
  Er is een servicebedrijf in Terborg dat nog onderhoud uitvoert aan Variso kunststof kozijnen. Wellicht kunnen zij je helpen.
   

  klus17

  • #3
  Bedankt voor de tip @Walker! Ik heb ondertussen gezien dat de glaslatten voor enkel glas verzaagd kunnen worden zodat ze identiek zijn aan de glaslatten voor dubbel glas. Vergt wel gereedschap dat ik niet heb, maar volgens mij moet het zeker kunnen. Ik heb het bedrijf in Terborg gevonden.
  20220324_205658909_iOS.jpg
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu