Keukendeurtjes problemen met loslatende folie

Esther69

  • #1
Beste mensen, ik weet niet of dit de goede rubriek is voor mijn vraag, maar het gaat over mijn keuken, dus vandaar maar geplaatst in deze rubriek :wink:

Onze keuken is denk ik al 10 jaar oud. Nog functioneel, maar nu laat de folie los van de deurtjes. Helaas niet aan de zijkanten, maar precies in het midden waardoor er een rare luchtbel ontstaat onder de folie. Als het aan de zijkanten zou zijn, zou ik er wat lijm kunnen onder spuiten. Maar dat gaat nu niet.
Onze woning staat te koop waardoor we er niet teveel geld meer aan willen besteden. Wat is nu een oplossing ? Plak plastic werkt niet omdat je dan nog steeds de bobbel blijft zien en het deurtje is niet helemaal glad, maar heeft inkepingen. Dus erover heen plakken gaat niet lukken.
Wie heeft er een goed idee ?
 

Sjeki

  • #2
Zo maar een idee wat er in mij op kwam
kweet totaal niet zeker of het werkt hoor, wacht ook eerst even reactie af van andere reageerders, maar mischien kun je met een strijkijzer de lijm waarmee het folie vast zit geplakt weer laten smelten, en dat het dan weer plakt.
beter kun je wachten totdat iemand anders dit bevestigd!
 

Esther69

  • #3
Helaas, dat lukt niet. Heb ik al geprobeerd...maar bedankt voor je reactie.
 

Sjeki

  • #4
Ok jammer :P

wat voor soort print zit er op de folie?
is eht gewoon een witte folie of mischien een hout motief ofzo erop?
 

Esther69

  • #5
Het is iets van gebroken wit en het is dus een kaderdeurZoiets zeg maar, qua vorm
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Hadden wij ook met 10 jaar oude keuken.
2 nieuwe deurtjes gekocht. Alles weer netjes totdat.....
Ook een paar andere deurtjes het zelfde. Bobbel in het middenvlak.
Toen geen tijd en zin om er weer iets mee te doen. Tot onze verbazing waren de bobbels na een paar maanden vanzelf weer verdwenen.
We zijn nu twee jaar verder en nog steeds strakke deurtjes. Volgens de keukenboer komt dit vaker voor. Heeft te maken met vocht en warmte.
Dus afwachten????
 

Esther69

  • #7
Ik hoop dat het bij ons ook zo gaat, maar ik ben bang dat het niet zo zal gaan. Het begon met 1 deur, toen 2 deurtjes, nu al 3....
 

Swblom

  • #8
Heeel voorzichtig vanuit de achterkant boren en vandaar lijm erin spuiten?
 

Arnold105

  • #9
Het folie probleem is een bekend iets, in je nieuwe huis geen keuken met folie deuren nemen maar met gewoon melamine of gespoten!
Daar heb je nu niets aan, antwoord op jou vraag.
Met een injectienaald dunne bisontix achter de folie injecteren en daarna met een rubber rolletje de lijm meer uitstrijken. Ik weet het is een nood oplossing, anders bij deuren fabriek in Putten nieuwe deurtjes laten maken.

Gr, Arnold
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu