Ja hoor, weer een bh-beugel in de wasmachine LG 14481 TP

Marziozie

  • #1
Ik heb zelfs een waszak in huis......maar daar bewaar ik mijn knijpers in! Niet goed he! Nooit aan gedacht dat je werkelijk een bh-beugel kwijt zou kunnen raken in een wasmachine. Had het idee dat die dan gewoon in de trommel bleef rommelen totdat je wasje klaar was. En net nu ik een nieuwe wasmachine heb, een maandje oud maar, een LG-14481 TP, is er dan toch eentje tussen de gaatjes in de trommel verdwenen. Maar ik zie hem wel zitten......hij ligt op de bodem van de buitenste trommel. Gelukkig heb ik een 7KG, pas mijn hoofd, plus zaklamp, mooi in de trommel :lol:
Ik heb op het forum zitten zoeken en ben al zover dat je de achterkant eraf moet schroeven. Dan lees ik dingen zoals het verwarmings-element eraf halen en dan een tikje ergens tegen geven zodat weer iets anders los valt. Dit vind ik allemaal erg losvast klinken. Bovendien heb ik zitten kijken maar ik zou ook niet weten wat überhaupt het verwarminselement is. Ik vind het er nogal ingewikkeld uitzien, en erg nieuw ook. En het lijkt erop dat die snaar ook los moet?
Ik heb al gebeld naar de LG, en ik wordt vandaag, of uiterlijk morgen, gebeld door de monteur. Maar dat zeiden ze afgelopen maandag ook al. Dus wie weet kan iemand mij helpen om het zelf te doen.
Zal er even een foto bij doen.

 

Marziozie

  • #2
Even een detailfoto, het is anders zo onduidelijk.


 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Bel even met de leverancier of importeur wat u hier mee aan moet, zelf sleutelen aan een machine levert doorgaans verlies van de garantie op.
Misschien kunnen zij aangeven wat u het beste kunt doen zonder de garantie kwijt te raken.
 

Marziozie

  • #4
Hallo Jan.

Dank je voor je antwoord, alweer haha! Je hebt me al een paar keer van een goed antwoord voorzien. In dit geval ook weer het juiste. Ga er toch zelf niks aan doen, idd in verband met de garantie. En de monteur heeft zelfs ook al gebeld, die komt morgenochtend. Het zal waarschijnlijk wel wat centjes gaan kosten, las hier al ergens een bedrag van 180 euro, bijna de helft van wat mijn machine heeft gekost. Maar zal niet gillen voor ik geslagen ben, misschien, hopenlijk, valt het mee. In elk geval beter dan zelf rommelen met zo,n nieuwe machine nietwaar.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Lijkt me gek dat dit € 180 gaat kosten, zal wel meevallen denk ik.
 

Marziozie

  • #6
Vandaag is de monteur geweest en die heeft het gemaakt, en nog voor niks ook! Ik heb het geluk gehad dat de beugel onderin de trommel is blijven hangen en niet achterin achter het kruis (ofzo). Dan had de kuip eruit gemoeten en dat had me 170 euro ex btw gaan kosten. Maar omdat dat dit een klusje van niks was was het service.
Ook al gaat dit me niet nog een keer gebeuren, ik heb wel gekeken. Misschien voor iemand anders met zo,n zelfde machine als ik. Maar goed, de snaar ging er als eerste af, toen die drie draden, die rode, groene en gele. En toen het plaatje wat daaronder zit en zo kon hij tussen de trommels kijken. Met een lang dingetje het beugeltje er tussenuit gewurmd en het boeltje weer dicht.
Ik ben in elk geval weer blij!!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Goede service, zo hoort het ook.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu