Is de juiste toilet geleverd?

Gui

  • #1
Hallo allemaal,
Ik ga mijn toilet verbouwen en geen vandaag de laatste spullen van de leverancier ontvangen. Eerdere leveringen gingen prima, maar de toilet is een maand te laat geleverd na veel bellen en smoesjes. Nu is hij dan eigenlijk binnen, maar tot mijn verbazing los op een pallet. Ik zie aan het nummer onderop dat het om het juiste model gaat: Villeroy & Boch Archtectura, Direct Flush, Compact.
Nu vraag ik me alleen af hoe ik kan zien dat het om de uitvoering met 'ceramic+' gaat. Aan de ingebakken code onderop is de afwerking niet te zie (laatste 2 digits ontbreken). Er staat wel een barcode onderop met waarschijnlijk een serienummer. Maar ik weet niet wat ik daarmee kan.
Ik heb wat water over de pot gegooid om te zien of dit vreemd vloeit, zoals je bij deze coating mag verwachten. Maar ik zie niets vreemds.
Hoe kom ik er achter of het juiste product is geleverd?
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #2
Volgens de site van Villeroy en Boch:
Alle CeramicPlus-producten zijn voorzien van een Cplus-stempel. Bij een aantal producten is er naast een stempel nog een onderschrift: Een grote C met de de toevoeging 'CeramicPlus Villeroy & Boch'.
Zie ook zie hier. Vloeistof hoort te parelen.
 

Gui

  • #3
Hessie, dank je wel voor je reactie.
Helaas staat daar geen afbeelding van het stempel.
Kun je iets meer over dat stempel met de 'C+'vertellen? Waar zou ik dat moeten kunnen vinden, en hoe groot is dat? Ik hoop dat ik er gewoon overheen heb gekeken, maar mij is geen stempel opgevallen.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #4
Hoe het er exact uit ziet heb ik zo geen voorbeeld van, maar het kan je niet ontgaan. Bij het Villeroy en Boch logo.

Als je het niet kunt vinden én water parelt niet heb ik wel een vermoeden...

Je kunt even rechtstreeks met VenB bellen, en de vraag voorleggen. Waarschijnlijk kunnen ze het aan de hand van het serienummer zo zien.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu