Hoe vloerwapening in lastig bereikbaar deel leggen

Ronaldstolk

  • #1
Ik wil een betonvloertje storten in de ruimte die op de foto staat. Is 2x2 meter. (komt isolatie op het zand, daarop de vloer storten). Maar ik zit er even over na te denken hoe ik de wapening op de vloer krijg... Ik heb een net van rond 8 om de 150 mm (circa 24 kg gewicht). Want de ruimte is maar aan 1 kant open en je kunt er niet naast of achter komen natuurlijk. Zie bijgaande foto. Het moet dus vanaf de open kant. Iemand dit wel eens aan de hand gehad? Ik dacht eventueel wat haken aan een plafondbalk te maken (die lopen van links naar rechts, niet op de foto) en dan met een touw het net te laten zakken. Maar dat is ook een heel gedoe.

Iemand een idee?

Ronald
20230707_085815.jpg
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Is dit een serieuze vraag? Gewoon erin schuiven. En op de plekken waar de wapening op een stuk tegel ligt kun je gewoon staan.
 

Auto-Geen

  • #3
Walker schreef:
Is dit een serieuze vraag?
Voor dat het klaar is komen er denk ik nog heel veel vragen! Gelukkig is er :super:
 

Ronaldstolk

  • #4
ja dit is een serieuze vraag dit is geen forum voor niet serieuze vragen toch?
 

Chuckles

  • #5
Dit is ong. hetzelfde als een bouwstaalmat schuin in een bestelbus wringen. Maar in jouw geval kan je maar aan 1 kant staan. Leuk klusje voor als het 30 graden is.
Wat je kan doen is buisisolatie aanbrengen aan de rechterkant van je stekeinden zodat het niet in je pirplaten blijft hangen en je mat er inlaten vallen
 

Ronaldstolk

  • #6
bedankt voor de tip! PS ik ga woensdag storten en dan is het gelukkig geen 30 graden meer ;)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu