Geen warm water en warmwaterdruk meer

Brainscn

  • #21
Alle twee de knoppen lijken over een hobbel te gaan alleen bij de knop aan de muur zijde hoor ik water in de afvoer stromen. Welk hendeltje bedoelt u? Ik heb 'm alleen ontlucht bovenop de boiler. Bijvullen, doet hij dat niet zelf? Kan ik de afsluiter gemakkelijk vervangen?
 

Piet48

  • #22
Ja die kun je zelf vervangen, het zijn knelkoppelingen en de moeren passen wel, zeker als je het zefde merk kunt krijgen, dus dan kun je ook de knelringen hergebruiken.
Let wel op de stroomrichting!!!!

Het hendeltje zit links op dat grijze kastje waar die kabel ingaat, dat is de drieweg mengklep, die schakeld tussen vw en boiler.
Als die nog niet geschakeld heeft dan zou die ook nog lucht tegen kunnen houden, met dat hendeltje kun je hem handmatig bedienen.

Gr. Piet
 

Brainscn

  • #23
De afluiter zou dus net als een kraan open of dicht gedraaid kunnen worden? of werkt dit op temperatuur? Kan ik het op enige manier testen? :?
 

Speedypul

  • #24
Als je toch de boel los gaat trekken, koppel dan even de 15mm aansluitingen af direkt op aansluitingen onder boiler.
Sluit dan even een tuinslang aan op één van de aansluitingen en spoel het tapgedeelte even door, weet je gelijk of daar toevallig niet het euvel zit!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #25
De afsluiter werkt net als een gewone kraan.
 

Brainscn

  • #26
:lol: Het was inderdaat de afsluiter die dol was. Ik heb 'm vervangen en hij geeft weer een volle straal warm water. Bedankt allemaal voor al jullie reacties. Top! :!: :bedankt:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu