Eiken houten vloer niet egaal na behandeling hard wax

Sint Maarten

  • #1



Wij hebben in ons nieuwe huis de bestaande eiken houten vloer vd week laten opschuren. Hij was behandeld met white wash, maar door de verbouwing aangedaan en daarom wilden we hem opfrissen. Een professional heeft hem opgeschuurd en behandeld met hard wax naturel. Na 30 uur drogen ziet hij er echter zo uit!!! Zie foto. Helemaal niet egaal en veel te donker ook. Hij weet niet wat er mis is gegaan zegt hij aan de telefoon. Het zag er volgens hem goed uit toen hij vertrok.
Hij komt maandag terug om het opnieuw te doen. Dus weer schuren, lakken en drogen. Ik vraag me alleen af of het dan wel lukt. Ik wil dat hij lichter is en egaal natuurlijk. Wat is er fout gegaan denken jullie? En advies voor de volgende keer?
 

Bonnie Bosma

  • #2
Beste Sint Maarten,

Na het behandelen van onze vloer met hardwaxolie hebben wij PRECIES hetzelfde resultaat. We hebben de vloer alleen zelf geschuurd en behandeld met Floorservice olie. Kunt u mij vertellen hoe het bij u is afgelopen? Wij gaan ook de hele vloer weer opnieuw schuren. Heeft u de vloer de tweede keer op dezelfde wijze laten behandelen? In ieder geval bedankt!

Groeten, Bonnie
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu