Douchegoot - ontbrekend onderdeel?

LeakyDrain

 • #1
Onze douchegoot lekt en als ik dit zo bekijk ontbreekt er volgens mij een onderdeel: iets dat vastschroeft in het witte PVC deel en vervolgens het PVC, de rubberen ring en het metaal samentrekt om de boel waterdicht af te sluiten.

Zoekende op "afvoerplug", "afvoerset" etc. kom ik wel setjes tegen waar een dergelijk onderdeel bij zit, maar deze zijn of de verkeerde maat, of de maat voor dat onderdeel staat niet gespecificeerd.

De diameter van het gat, en ik denk ook de schroefdraad, is 45mm. Merk van de goot is onbekend. Er staat "douche drain" op vermeld, maar verder niets.

Hoe kan ik mijn zoektocht het beste voort zetten? Heeft dit onderdeel een specifieke naam? Zijn er setjes waarvan bekend is dat ze deze maat gebruiken?

Alvast bedankt.

drain.jpeg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • LeakyDrain

  • #3
  Ah! Dat is hem inderdaad. Althans, alles in de montagehandleiding komt overeen.

  Van diezelfde fabrikant is momenteel een vergelijkbare drain te koop, maar juist het sifon deel lijkt verandert te zijn in de huidige versie. Ik zal eens proberen contact op te nemen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu