Douchegoot afdichtingsmembraan vergeten...

Arianne

 • #1
In de nieuwe badkamer zijn we in de douche, rondom de douchedrain het afdichtingsmembraan vergeten tussen douchedrain en tegels. Hoe ernstig is dit?? De tegelzetter heeft de vloer dus getegeld zonder dat dt afdichtingsdoek voor de waterkering er tussen zat. Heb ik nu een serieus probleem of als ik de drain goed afkit geen probleem? Badkamer bevind zich op de begane grond op zandcementdekvloer.
Groet, Arianne
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Marcn88

  • #2
  Als de kitrand van voldoende breedte en diepte isen goed schoon gemaakt voor de tijd en droog zie ik niet zon groot probleem
   

  JeffreyD94

  • #3
  Ik ken mensen die geen eens kimband gebruiken en nooit problemen hebben. Ik persoonlijk heb de hele douchvloergedeelte met speciaal membraamdoek en pasta opgevuld omdat ik geen risico wil lopen.
  Waterdichtvoegsel is waterdicht zolang het niet scheurt of microscheurtjes in ontstaan. i.c.m. de speciale lijm.

  Op internet lees je zo’n uiteenloop van verhalen, ik ben wel van mening dat zulke membraamdoeken vooral garantie technisch etc als hoofdfunctie hebben.
   

  Mn22

  Vaste beantwoorder
  • #4
  Wel zou ik er in ieder geval voor zorgen dat je voldoende tegels op voorraad hebt om het probleem te kunnen oplossen als het in de toekomst onverhoopt mis zou gaan. Nu zijn de tegels waarschijnlijk nog verkrijgbaar en in de toekomst wellicht niet meer.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu