Doorzichtig plaatmateriaal voor model

michs

  • #1
Hallo

Beetje vreemde vraag wellicht, maar mijn dochter is bezig met afstuderen en heeft als onderwerp mentale gezondheid. Nu wel ze een soort cabine maken van ongeveer 2m x 1,50 m van doorzichtig materiaal met daarop een folie waar je maar van 1 zijde door kunt kijken. Nu is plexiglas redelijk kostbaar. Hebben jullie wellicht tips voor goedkopere materialen?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Naar mijn idee bestaan er niet of nauwelijks goedkope doorzichtige materialen waar je maar in één richting doorheen kunt kijken. Zelfs (normaal) plexiglas kun je van twee kanten doorheen kijken, wat je dochter wil is toch wel redelijk speciaal.
 

michs

  • #3
als we een goedkoop doorzichtig materiaal hebben, is er een folie die wel van een zijde doorzichtig is die erop geplakt kan worden.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Dat bestaat wel: ik zag iets van "anti inkijk folie". Wordt toegepast op ramen van kantoren. Ik ben er zeker van, dat dat geen goedkoop materiaal zal zijn, althans niet als het echt aan één kant spiegelt en aan de andere kant doorzichtig is. Maar je zou eens kunnen zoeken of er iets betaalbaars bij zit.:wink:
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
2
1
1

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu