Cylinderslot sectionaaldeur vervangen ,waar koop ik dit slot

Clemensbarends

  • #1
De garagedeur van ons nieuwe huis is een sectionaaldeur. er zit een slot in waar geen sleutel mee bij is. Ik heb en set van 6 nieuwe cylinders gekocht voor de buitendeuren en ik wil de garagedeur ook op slot kunnen doen met die sleutel. De gekochte cylinders zijn normale 60mm eurocylinders van Starx.Met de pal in het midden

Het slot van de sectionaaldeur is heel anders ( zie foto).

Ik heb het slot vd sectionaaldeur al gepicked en ik heb de cylinder er uit kunnen verwijderen. Alleen past de cylinder van een Starx-slot hier niet in.

Ik zoek nu een slot zoals op de foto om de cylinder te kunnen herpinnen en hem zo passend te maken voor de sleutel van de andere sloten.

Alleen kan ik nergens zo'n asymmetrisch slot vinden. Er is niet echt een website van Starx ofzo. Hoe noem je dit slot en waar zijn die te krijgen?

Bedankt, Clemens
 

Rola

Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
Dat is een halve cilinder die 25 mm verlengd is. Kun je oa bestellen bij een winkel in bouwbeslag.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #3
Op vele internetsites, kun je alle soorten en maten cilindersloten kopen, ook allemaal gelijk sluitend met dezelfde sleutel.
Google is je beste vriend hierin.
Dit ook omdat hier geen namen van bedrijven worden gegeven.
 

Clemensbarends

  • #4
Ik zal gaan zoeken op halve verlengde cilinder enzo. Ik kwam waarschijnlijk vooral de zoekterm te kort. Zoeken met totale lengte en op toepassingsgebied schoot te kort.

Bedankt!
Clemens
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu