Coax kabel verlengen kabelaanbieder

Mark_1975

  • #1
Ik wil de kabel van mijn kabelaanbieder verlengen, hoe kan ik dit het beste doen ? Het is een vrij dikke groene kabel.
De kabel moet van de woonkamer naar de meterkast.

Het verwijderen van de doos waar hij binnenkomt is geen probleem, dit moet namelijk ook wanneer je over gaat op internet via de kabel.

Ik weet dat het eigenlijk niet mag, dus dit hoef je niet te melden :!:
 

Fiesiekus

  • #2
Toch zijn we niet zo bijzonder gecharmeerd om adviezen te geven over dingen die niet mogen.....
 

Jacovrie

  • #3
Hiervoor zijn er speciale verbinders in de handel waarmee je de coaxkabel kan verlengen. Dan wel weer het overnamepunt (is 'doos' die er nu aan zit) monteren. Het overnamepunt voorkomt o.a. dat er signalen (storingselementen) vanuit uw huis terugvloeien in het net.
 

Gerrit

  • #4
Sterker nog, we gaan dat advies niet geven.
Wij hebben op dit forum afgesproken dat we ons aan de regels houden en kunnen alleen maar adviseren de kabelaar even te bellen.
 

Jacovrie

  • #5
Op zich mee eens. Ik heb desalniettemin een mogelijkheid aangegeven om te voorkomen dat er op een onjuiste wijze mee wordt omgegaan. Het blijft natuurlijk altijd een verantwoordelijkheid van degene die het werk uitvoert.
 

Mark_1975

  • #6
Iedereen houd zich netjes aan de regels..... JAJAJ..... :? Rij niet te hard, legelale software........................enz.... :wink:


In ieder geval heb ik een goede tip gekregen daarvoor bedankt ! Ik ga op zoek naar zo'n onderdeel ! :D
 

Dominee

  • #7
Kan je hem in de kruipruimte niet terug trekken om hem daarna naar zijn nieuwe plek te leggen, meestal leggen ze de kabel namelijk met overlengte in de kruipruimte(mocht die er zijn uiteraard!).

Heb dit zelf ook zo gedaan, bij mij zat die in de woonkamer en zit die nu op een nieuw abonnee overname punt in de meterkast!



Succes :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu