"blinde" bevestiging toiletbril op Keramag wandclo

Robotto

 • #1
Ik heb een Keramag Renova wandcloset met korte zitdiepte. Ik heb de oude toiletbril losgehaald en zag toen dat ik alleen aan de bovenkant 2 gaatjes heb zitten (de onderkant is helemaal gesloten), waardoor ik via een soort "hollewandplug" een nieuwe bril zou moeten vastzetten.
Wat er nu opzit is een soort carrosseriering waaraan een veer zit, vermoedelijk is deze veer de verbinding met een plug of iets dergelijks, waarin de schroef van bovenaf moet worden vastgedraaid. Ik krijg het in ieder geval met geen mogelijkheid los en zal dus de veer moeten doorzagen of knippen, waardoor het geheel in het binnenwerk van de closetpot valt (met uitzondering van de ring dan, die past niet door het gaatje :mrgreen: ).
Ik ben nu dus op zoek naar een bril met een "blinde" bevestiging of een setje van dergelijke bevestigingen maar kan hierover niks op het internet terugvinden? Iemand een tip of idee?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Ga naar een sanitair speciaal zaak.
  Daar kunnen ze je wel helpen.
  Er zijn tegenwoordig veel van dit soort potten, die dezelfde bevestiging hebben.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu