Bestaande vensterbanken behouden bij plaatsen kunstofkozijnen

Onair010

 • #1
Goedenavond,
In september worden er op de boven verdieping de houten kozijnen verwijderd en worden kunstof kozijnen geplaatst inclusief binnen afwerking, maar exclusief vensterbanken.
Nu is mijn vraag. Ik heb hardstenen vensterbanken destijds geplaatst.
Is het nu wel of niet mogelijk dat de monteur het houten kozijn verwijderd en het kunstof kozijn plaatst zonder dat de vensterbank verwijder / gesloopt hoeft te worden.
Dit omdat ik de huidige vensterbanken wil behouden en vast in cement zitten, waardoor ik denk dat ik ze er niet in zijn geheel uit kan krijgen.
Ik heb het met de monteur wel over de vensterbanken gehad, maar eerlijk is het me nog steeds niet duidelijk wat er mogelijk is.
Ik heb wel aangegeven dat ik de vensterbanken het liefst zou wil behouden.
Mocht het nou geen optie zijn om ze te laten zitten, dan kan ik van te voren nieuwe vensterbanken bestellen aangezien ik weer hardstenen vensterbanken wil hebben en zij dit niet kunnen leveren en er ook nog eens een levertijd op zit.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • BertPleizier

  • #2
  Als er nieuwe vensterbanken in moeten denk ik dat je deze pas goed kunt opmeten (en dus ook bestellen) als de nieuwe kozijnen geplaatst zijn.

  De levertijd valt reuze mee. Ik heb het afgelopen jaar bij elkaar 5 hardstenen dorpels besteld bij een natuursteenwinkel in de buurt en ik kon ze steeds binnen 2 weken al afhalen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu