Bauknecht GSF 4862 lekt

A

Anonymous

Gast
  • #1
Eerst en vooral ik ben een vrouw die dit berichtje moet typen mijn vriend is de klusser het enige wat hij nooit op school heeft gezien zijn afwasmachines. Het probleem is dus als volgt: op een morgen branden dus het derde lampje wat volgens het boekje wil zeggen water afsluiten en service bellen.

Toen ik de machine terug aanzette hoorde ik alleen maar een geronk en kon ik mijn machine niet meer afzetten. Mijn vriend is dan komen kijken heeft hem vertrokken en toen zagen we het water. Mijne euro viel direkt een paar jaar geleden had ik dat ook al gehad.

Toen was er ergens een darm losgekomen van het water. na de machine te hebben nagekeken en eigelijk niks te zien hebben we hem terug opgezet en toen konde we hem wel uitzetten. Hij pakte water maar hij lekt dus ergens. kan er ons iemand zeggen of misschien via email een schema of zo doorsturen zodat mijn vriend eventueel weet waar hij moet kijken. In 1997 heb ik hier ongeveer 75 euro voor betaald wat wel wat veel is om een darm terug vast te zetten.

bedankt alvast
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Kijk even met een looplamp of zaklantaarn naar witte leksporen op de bodemplaat en rondom het filterhuis. Daar bevinden zich een aantal onderdelen die na verloop van jaren gaan lekken. 75 Euro voor de reparatie die u omschrijft is netjes. Bauknecht rekent sowieso al 100 Euro voorrijkosten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu