Badkamer verbouwen --> bad plaatsen, wc verwijderen

Robkuh84

  • #1
Hallo Allemaal,

Ik sta op het punt om een bod uit te brengen op een woning uit 1999. Er moet nog veel gebeuren aan de woning en voordat ik een bod uit breng wil ik zeker weten dat alles wat ik wil doen ook realiseerbaar is.
Op dit moment heeft de badkamer een douche, wc en standaard wasbak. Het gaat om een standaard badkamer van ongeveer 3 bij 3. De douche staat nu links achter in de hoek, maar deze wil ik naar rechtsvoor halen waar nu de de staat. Op de plek van de douche wil ik graag een Bad. De wc is niet langer nodig, aangezien er nog een aparte wc op de eerste verdieping is.

Nu ben ik zelf niet echt heel handig en zal het 1 en ander wel uit handen geven, maar is dit (Makkelijk) realiseerbaar of loop ik ergens nog tegen problemen aan? Mocht iemand tips hebben, dan hoor ik het graag.

Alvast bedankt!!!

Gr. Rob
 

Blueone

  • #2
De afvoer van je toilet kan een uitdaging worden, het ligt eraan of die leiding ook onder de nieuwe plek van het toilet loopt (het zou wel erg toevallig zijn), deze zitten namelijk vaak in de vloer gestort of door de kanalen van een kanaalplaat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu