ATAG ONE doeltemperatuur gaat omhoog

HansGroeneveld

  • #1
We hebben al jaren een Atag cv ketel met slimme Atag one thermostaat. Eerder hadden we wel eens een probleem dat de cv ketel.door bleef verwarmen terwijl de temperatuur al lang bereikt was. Toen is de driewegklep vervangen. Al twee keer.

Dit keer gaar spontaan de doeltemperatuur opeens omhooggevallen, bv snachts. Die staat ingesteld op 15 graden maar stond pas zomaar op 23 graden. Eerst verdachten we de kinderen maar het gebeurt nu te vaak.

Wat kan de oorzaak zijndat de doeltemperatuur spontaan wordt verhoogd.

Nee, het ligt niet aan het programma.
Hij doet dit ook als ik hem op handmatig zet.
Zeer irritant met de huidige gas prijzen.

Ik heb nu de Atag one van de muur gehaald om te zien of het daarna nog eens optreedt. Een nieuwe kost 300 euro, dan wil.ik wel zeker weten dat het helpt.

Wat er ook wel eens gebeurt is dat als ik de temperatuur iets omhooggevallen wil zetten doorblijft lopen tot 27 graden. Net of een knop blijft hangen, maar het is een touchscreen dus dat kan niet.

Iemand een idee?

Mvg
Hans
 

HansGroeneveld

  • #2
Ik heb op Marktplaats een nieuwe thermostaat gekocht. Probleem is hiermee opgelost.
 

Jderix

  • #3
Hier hetzelfde probleem met dezelfde thermostaat! Thermostaat gaat ook vanzelf 8 graden omhoog ( van 19 naar 27).

Wellicht toch nog iemand die een oplossing heeft?
Ik ga hem nu eerst resetten en hoop dat het daarmee is opgelost.

Groet Jan
 

aard11

  • #4
ik heb deze waardeloze thermostaat ook Idem probleem gaat vanzelf 8 graden omhoog ineens, van 18 naar 27. Weet iemand de oorzaak van dit probleem/hoe dit op te lossen?

groet

Aard
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #5
En nou maar hopen dat de CEO van ATAG meeleest op dit Forum. Of slimmer dat deze man of vrouw een personeelslid opdracht heeft gegeven.
 

Funnel

  • #6
Ik zag toevallig dat er onlangs een nieuwe iPhone app voor de Atag One in de App Store staat. Hij is niet van Atag, maar heeft een rooie vlam in de icon. We zijn er blij mee, want konden eindelijk weer es met de Wifi verbinden na een nieuwe Ziggo modem. Misschien dat het jullie ook kan helpen
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #7
Wgb schreef:
En nou maar hopen dat de CEO van ATAG meeleest op dit Forum. Of slimmer dat deze man of vrouw een personeelslid opdracht heeft gegeven.
Zo ze hebben je gevonden.

Hele grote wink.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu