Agpo Zen zonneboiler maakt soms veel lawaai

Dipa

 • #1
We hebben een jaar geleden een huis gekocht waarin een Agpo Zen zonneboiler aanwezig is. Toen we na de verbouwing in het huis zijn gaan wonen hebben we een paar keer een hard lawaai gehoord, dat uit de leidingen tussen de zonnepanelen en de boiler lijkt te komen. Het is een luid ratelend geluid, als je met een metalenbuis heel snel op een andere buis slaat.

We hadden ook nog een probleem met de WTW installatie. We hebben toen meteen de monteur gevraagd naar de zonneboiler te kijken of die bijvoorbeeld ontlucht moest worden, maar die kon zo niets vinden.

Als het probleem zich voordoet zijn de leidingen heet, het lijkt te spelen als we veel warm water van het systeem vragen. Het oranje lampje op de zonneboiler brand continue. Ik heb met mijn telefoon een opname gemaakt van het geluid, weet alleen zo even niet hoe ik dat hier zou kunnen koppelen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Filmpje kun je op youtube zetten en de link hier plaatsen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu