Afwerken scheve muur kozijn binnendeur

Nhgroes

 • #1
Beste klussers,

Graag hulp gevraagd bij het volgende probleem.
In ons nieuwe huis hebben we besloten een extra deur te plaatsen. Na het plaatsen van het kozijn kwamen we tot de ontdekking dat de muur waarin het kozijn geplaatst werd niet overal even breed is.
Zo sluit de muur links van het kozijn perfect aan op het kozijn maar is er rechts aan beide kanten ongeveer een cm aan muur wat uitsteekt. Conclusie, de muren zijn behoorlijk scheef in dit huis.
Nu wil ik dit graag toch redelijk netjes afwerken maar ik vraag mij af hoe dit op een simpele en redelijk kostenefficiënte manier afgewerkt kan worden met wat koplatjes.

Iemand hier tips voor?
Foto's toegevoegd om het geheel wat visueler te maken.

Bij voorbaat dank
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • StucDennis

  Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #2
  Om het weer recht te krijgen moet de muur opnieuw uitgelijnd worden. De maat nemen van de dikte muur plus 3a4 mm dikke smeerlaten rond het kozijn zetten en opnieuw laten stukadoren. En daarna koplatten plaatsen. Om nu direct koplatten te plaatsen en afkitten kan ook niet de bedoeling zijn denk ik.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu