Afvoer wasmachine loopt over. Verstopping

Eagle73

  • #1
Sinds dit weekend loopt mijn afvoer van mijn wasmachine over. had het eerst niet in de gaten ,maar vanmiddag zag ik het zelf. wat kan er aan de hand zijn?
wordt er niet echt goed van.
durf geen was meer te draaien.
HELP HELP HELP :?: :?: :?:

Jolanda van de Velde
Nijkerk
 

Bundy

Specialist Verwarming
  • #2
Lijkt op een verstopping,probeer bij buren of fam - een waterzuiger te lenen, deze er goed op zetten-en afwachten .

Dus wasmach-slang er uit en zuiger er op .
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
Morgen even de onstoppings bedrijf bellen daarna kan je weer wassen
 

Eagle73

  • #4
Heb vanmorgen maar ff ontstoppings spul wezen halen. en een ontstoppingsveer. nou die veer mocht terug, had er niks aan. het ontstoppingsmiddel helpt wel. draai nu weer een was, maar blijf er wel bij staan, voor het geval. heb gelijk alle afvoeren ontstopt. hopen dat ik nu veilig kan blijven zitten bij de volgende was.

gtrjs jolanda van de velde
nijkerk.
 

Beaupronto

  • #5
Beste Jolanda,

Ik ben niet zo van de ontstoppingsmiddelen, deze lossen vaak het probleem maar half op of verergeren het. Heb je de sifon van de afvoer wel schoongemaakt? Dat kan ik uit je verhaal niet opmaken. Als deze open zit, zit de verstopping verderop, een ontstoppingsmiddel helpt vaak niet op grotere afstanden.

Als het nu niet is opgelost zou ik er een loodgieter bijhalen om het mechanisch te laten doorspuiten, dan is je leiding in ieder geval echt schoon.
 

Eagle73

  • #6
Ik heb de sifon schoongemaakt. daarna aan de slag gegaan met het ontstoppings middel. daarna ben ik een was gaan draaien. ben er wel bij blijven staan als tie ging afpompen. heb ook de afvoerslang wat verder in de buis gedrukt. heb geen overstroming gehad. gelukkig maar. alleen als ik het water uit mijn afwasbak weg laat lopen dan hoor ik een erg vremmd gorgeliend geluid. maar daar schenk ik maar ff geen aandacht aan. van de week weer een was draaien en nu hopen dat ik niet de hele boel weer hoef weg te halen.

grtjs jolanda van de velde
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Als er iets gorgelt is dat meestal een teken dat de afvoer (nog) niet goed doorloopt en gedeeltelijk verstopt zit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu