Afstandhouders netten zandcementvloer

Jantje1234

 • #1
Dag allen,

Dit is mijn eerste post op dit forum. Enkele maanden geleden heb ik een huis gekocht, welke in slechte staat was. Ik heb al heel veel gedaan en nu staat de volgende klus te wachten: aanbrengen van een zandcementvloer in de schuur en kelder.

De vloer wordt in zowel de kelder als schuur ongeveer 3 cm dik. Ik heb netten gekocht welke bedoeld zijn voor zandcementvloeren (dikte van 2 mm). Nu zit ik met het volgende probleem: ik weet niet goed wat ik kan gebruiken als afstandhouders onder het net. De meeste "kant-en-klare" afstandhouders beginnen bij een hoogte van 3 cm.

Kortom, heeft iemand ideeën voor afstandhouders van bijv. 1 cm? Ook eventuele alternatieven zijn natuurlijk welkom.

Alvast bedankt!

groeten,
Jan
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Je kan tijdens het storten het netje iets omhoog trekken. Als je er iets onder wilt hebben, kan je denken aan een twee stukken badkamertegel oid.
   

  Jantje1234

  • #3
  Dank voor je reactie!

  Ik gebruik echter vloeibare zandcement van een bekend merk. Ik verwacht dat het omhoogtrekken van het net dan niet gaat werken.

  De tip van de tegels kan ik wel wat mee! Soms is de oplossing simpeler dan het lijkt.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu