AEG Vaatwasser FAVORIT 88080 Vi

Piet57

  • #1
Heeft iemand ervaring met het demonteren van de binnenplaat van de deur van de AEG FAVORIT 88080 Vi ?
Kom ik voor onaangename verrassingen te staan als ik rondom de schroeven heb verwijderd en er de binnenplaat afneem dat er het een en ander wegspringt wat niet meer door een leek gemonteerd kan worden?
Ik wil namelijk het display en en aan/uit schakelaar verplaatsen naar het blinde onderkastfront ernaast. Dit voor een betere zichtbaarheid van het display en berijkbaarheid van de aan/uit schakelaar. Dan kan de machine uit gezet worden zonder de deur eerst te openen (walm) zowel bij storingen als onder normale omstandigheden.
Ik heb AEG-service hierover geraadpleegd maar daar wordt ik met mijn vraag niet geholpen.
Wie heeft er ervaring mee???
Bij voorbaat dank.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Vreemd plan , wees blij dat je een vaatwasser hebt.
Komt nog bij dat waarschijnlijk het display uit is met gesloten deur.
 

Piet57

  • #3
Beste S.oldeerbout, bedankt voor de reactie.
Het display is aan gedurende de werking van het programma en geeft o.a. de resterende tijd en de eventuele storingen aan.
Nu is alles bedekt door het front en dus niet afleesbaar. Is er een storing dan moet je dus de deur eerst openen om te constateren wat er aan de hand is.
In mijn vorige keuken had ik een afzuigkap waarbij ik de schakelunit verplaatst heb naar de lichtkoof onder de bovenkastjes. Veel plezier van gehad en geen vette schakelunit meer. Dus vandaar dit idee.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu