2 Manometers kan ik er 1 weghalen

Houtstooktechnicus

  • #21
Precies, dus zorg je voor een nette, verzorgde, maar vooral inhoudelijk voor de klusser begrijpelijke reactie!

Telegramstijl 'schreeuwen' in vak-idioom zie ik meestal ook niet landen.

En als je een reactie geplaatst hebt, check je nog even of de spelingscontroller je bijdrage niet totaal onbegrijpelijk heeft gemaakt.

Als laatste laat je het wel uit je hoofd om installatievoorwaarden te bagatelliseren.

Buiten dat dit om meerdere reden onverantwoord is, kun je het dan ook wel op je buik schrijven om maar enigszins terug te kunnen vallen op het magische woordje 'garantie', waarvan het in beschaafd en respectvol communiceren naar elkaar, een ongeschreven regel is dat je zo'n woord zeker niet in hoofdletters 'schreeuwt'.
 

Frana

  • #22
@houtstooktechnicus met alle respect maar het feit of ik in een huurhuis of koophuis zit is niet relevant. En als je een foto had gewild omdat je niet begreep wat ik bedoelde had je daar ook eerder om kunnen vragen. Ook het feit dat ik meerdere keren heb moeten schrijven dat de manometer op de overstort zit zegt genoeg over uw eigen leeskwaliteiten. Misschien vraagt u zich af waarom ik geen monteur heb laten komen wel om de volgende reden ik kan prima zelf een expansievat en een overstort vervangen maar om het feit dat er op de oude overstort een manometer zit en op de nieuwe overstort niet had ik daar een vraag over gesteld en nu ben ik met 48 euro klaar een monteur is minsten 3x zo duur. Je had niet op mijn vraag hoeven antwoorden maar ik waardeer het wel :mrgreen:
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #23
Eh, gaat het hier nu om mensen te helpen met en technisch probleem of om elkaar de maat te nemen, te corrigeren of de les te lezen.

Ik stel voor dat we daar mee stoppen en niet telkens het eigen gelijk gaan onderstrepen.
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #24
Ok de maat is voor mij vol ik trek mij terug als vaste beantwoorder

Ik heb dit forum jaren lang met veel plezier geholpen.
Maar mijnheer. Bet. Och laat maar ik ben er klaar mee
 

Neesje

Specialist Verwarming
  • #25
Ik was de eerste Obelix2, het grappige hieraan is dat jij de 2 achter je naam hebt staan.
Ik denk dat er nog vele gaan volgen zolang deze tiran hier de boel blijft verzieken.
 

Houtstooktechnicus

  • #26
Lopende de rit is het voor TS dan toch duidelijk geworden dat er meer speelde dan alleen simpel een overstort vervangen.

Vandaar meermaals de vraag welk appendage er nu feitelijk bedoelt wordt, blijkt dat er twee van zijn. Wat ook weer consequenties heeft.

Het is natuurlijk geheel aan TS of hij of zij daar iets mee doet, maar het nu voor een ieder duidelijk wat er speelt, en wat de mogelijke consequenties daarvan kunnen zijn.
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #27
Kan het niet laten


GEEN gevolgen dus want hij voldoet aan alle installatie eisen.

En nu bekijk jij het maar met

Nee ik verlaag me er niet toe. Heb ik nooit gedaan Rn ga ik in mijn laatste antwoord ook niet doen


Succes er mee
 

Houtstooktechnicus

  • #28
Daarom, de TS komt er wel.

Dat een overstort kan aanspreken, is duidelijk. En die in de ketel lijkt niet op het riool aangesloten te zijn.

Dus in een slecht, maar wel mogelijk, geval een waterval vanaf zolder, waarvan de kosten door de verzekeraar betaald worden.
 

Frana

  • #29
Houtstoker lopende de rit is het mij helemaal duidelijk geworden dat je uit je nek kletst.Je loopt de boel te verdraaien en mijn vraagstelling was toch duidelijk. Obelix begreep mijn vraag wel. Een tip voor de volgende keer als je een vraag niet begrijpt...vraag het nog een keer.

En ja ik kom er wel en weer lees je niet goed en trek je weer zomaar conclusies, zoals eerder vermeld had ik geen water onder de ketel. En weet je waarom ik geen water onder de ketel had?....jij weet alles toch zo goed kan je dit ook wel invullen.

Ik vindt het erg jammer dat je op dit forum de boel loopt te verzieken niet alleen voor de oud forumleden die de klusser graag wilt helpen maar ook voor mij als nieuw forum lid. Ik bedenk me nu wel 2x voordat ik dit forum weer gaat raadplegen om types zoals jij te ontlopen.

Obelix2 ik wil je nog bedanken voor je antwoord en ik vindt het erg jammer dat je jezelf terug trekt van dit forum maar begrijpt het wel. Overigens draait de boel weer en kan er weer jaren tegenaan, Ik had aan jouw antwoord meer dan genoeg. Houtstoker heeft me alleen maar onnodig meer werk bezorgd.
 

Gorp

Specialist Verwarming
  • #30
Hulde aan TS!!!

Jij kent hem een paar uur, wij lopen er dagelijks tegenaan.
Wij als vaste beantwoorder (ja houtstoker, dat moet je verdienen) komen hier puur omdat we er schik in hebben, en graag met ons vak bezig zijn, ieder met zn eigen specialiteit.
Dit forumonderdeel heet "verwarming en gas" dus ik vroeg me al een tijd af, wat een houtstoker hier komt doen!!!

Ik heb me voorgenomen niet meer te antwoorden in Topics die hij al besmet heeft, en ik hoop dat mijn collega's: Obelix en Neesje dat ook willen doen. Laat je aub niet wegjagen door HST...
 

Wilibald

Specialist Verwarming
  • #31
Ook ik doe me Gorp :cry:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #32
Houtstooktechnicus,

U hebt een ban te pakken.
Wegens herhaaldelijk in diskrediet proberen te brengen van andere beantwoorders, sfeer verpestende opmerkingen en denigrerende opmerkingen naar forumleden bent u niet meer welkom op het forum.
 

Neesje

Specialist Verwarming
  • #33
Jan, chapeau
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #34
Ook de andere mods zijn hier bij betrokken hoor.
 

Frana

  • #35
Bedankt mods zo blijft het gezellig.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu