Ondiepe hoge kast voor apparatuur?

Helpmnkoelkastisstuk

  • #1
Hallo allemaal,

Klopt het dat er officieel geen ondiepe hoge inbouwkasten bestaan om bijvoorbeeld een ondiepe inbouwmagnetron in te bouwen? Er bestaat namelijk veel inbouwapparatuur met een diepte van zo'n 30 cm. Bijvoorbeeld bij deze https://www.bosch-home.nl/productov...en/magnetrons/inbouwmagnetrons/BFL634GS1#tab4 Bij bovenstaande link zie je ook dat je de keuze hebt uit een hoge diepe kast of een bovenkast. Waarom is dat?
 

Cvolieboy

Specialist Verwarming
  • #2
Onderkasten zijn altijd aangepast aan de blad diepte en dat is meestal rond de 60 cm :idea:

Twee kasten op elkaar van 90 cm hoog en 30 cm diep kan ook is ook 180 cm hoog :idea:
 

R0cc0

  • #3
Het bekende blauw/gele woonwarenhuis uit Zweden heeft hoge keuken kasten van 40cm diep; Misschien is dat iets voor je?
(Ze hebben overigens ook onder kasten van 40cm diep)
 

Helpmnkoelkastisstuk

  • #4
Ik wilde vooral weten waarom ik hoge diepe kasten met apparaatnis nergens zie; bij geen enkel merk. Waarschijnlijk zal het inderdaad wel door de maat van het aanrecht komen. Die van Ikea, dat klopt, dat is een ondiepe hoge kast, maar daar zit geen nis voor apparatuur in.

Maar het moet toch wel ergens te vinden zijn? In principe heb je dan ook alleen maar een kast nodig; een frontje met de juiste maat past overal wel op.

Het probleem is ook dat keukenzaken meestal geen duidelijke website of een catalogus hebben met alles wat ze kunnen maken. Ikea is dan nog het meest volledig met heldere maatvoering in hun keukenplanner en een complete weergave van hun aanbod kasten en frontjes. Bij Mandenmaker en al zijn winkelformules hebben ze ook zoiets maar meestal zonder precieze maten en het werkt minder goed.

Twee bovenkasten van 90 op elkaar, haha, ja dat zou kunnen, wel een gedoe, en eigenlijk wil ik er eentje van ruim twee meter (drie boven elkaar? ;-))
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu