Zeer lage waterdruk douche

Debbie Zeewolde

  • #1
Ruim 1,5 jaar geleden had ik last van een lage waterdruk en temperatuur verlies in mijn douche. Ik heb stadsverwarming. Er zijn meerdere vakmensen langs geweest. Douchekraan vervangen leverde niets op. Compleet verwarmingsapparaat in de meterkast leverde niets op. Uiteindelijk is de keukenkraan vervangen wat het probleem oploste. Soms viel nog wel kortstondig de temperatuur weg in de douche maar dat herstelde zich binnen 30 seconden weer.
Helaas stond ik 3 weken terug ineens weer onder een zeik straaltje in de douche. Nu heb ik zelf maar alvast de wastafelkraan vervangen omdat ik hoopte dat dat de oplossing zou zijn maar helaas. De loodgieter die de woningbouw vereniging stuurde heeft maar weer de douchekraan vervangen maar nu is het probleem nog erger geworden. Vanmorgen haalde ik binnen 30 seconden 5 liter water uit mijn wastafelkraan. Mijn douche, 1 meter verderop, doet er meer dan 1 minuut over om 5 liter koud water te produceren. Help! Waar kan dit aan liggen. De woningbouwvereniging doet alsof alles goed is en het probleem tussen mijn oren zit. Wie o wie heeft de gouden tip. Ik ben u eeuwig dankbaar!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Als er een nieuwe kraan geplaatst word, worden de s-koppelingen ook vervangen?
 

Debbie Zeewolde

  • #3
Nee er wordt alleen een kraan gemonteerd. Zitten de s-koppelingen onder de rozetten? Deze zijn nog geen enkele keer verwijderd. Zou het daaraan kunnen liggen?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
1685689273080.png
1685689342965.png

Soms willen die er wel stuk in zitten
 

Debbie Zeewolde

  • #5
Oohh wauw, bedankt. Dat ga ik vanmiddag nakijken.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu