Wie moet het uitvoeren ?

Hanszut

  • #1
We zijn van plan de badkamer en wc te verbouwen en daarbij gelijk ook lage temperatuur vloer- en wandverwarming toe te gaan passen. Om dit te kunnen doen moeten we eerst onze spouwmuur na-isoleren (PUR-schuim of zo). Ook moeten we een raam in de badkamer verplaatsen. (zit op een nogal onhandige plek)

Ik wil niet de hele klus aan een aannemer geven omdat er veel installateurswerk in zit. Maar ik heb ook geen zin om een loodgieter mijn raam te laten vervangen. Kortom, er zijn eigenlijk teveel verschillende expertises in 1 klus benodigd.

Is het slim om de klus in deelopdrachten te vergeven ? Of zijn er partijen die wel alle disciplines beheersen ?

Graag jullie reacties.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Zoals u zelf al aangeeft zijn er meerdere disciplines en dus meerdere specialisten nodig, u kunt kiezen voor een aannemer die zelf de opdrachten aan de andere disciplines geeft of deze zelf uitzoeken.
Via offertes aanvragen kunt u bekijken wat het goedkoopste is, dat hoeft natuurlijk niet de beste te zijn, wat rondvragen naar goede adressen levert vaak wel iets op.
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #3
Kijk anders eens naar een goed klussenbedrijf, vaak beheersen die wel de verschillende disciplines of hebben verschillende mensen in dienst die verschillend gespecialiseerd zijn.

Het voordeel om het geheel bij een aannemer neer te leggen is dat deze het geheel dan ook voor u verzorgt, hij vraagt prijzen aan bij onderaannemers en regelt dat de juiste personen op het juiste tijdstip aanwezig zijn.
Nadeel is dat hij voor dit werk vaak wel de prijs van de onderaannemers met de nodige procenten verhoogd.

suc6

Gerrit
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu