Whirlpool vaatwasser stopt na een tijdje

D. Stevens

  • #1
Wij hebben Whirlpool vaatwasser (ADG 9966 M)
als we em aanzetten dan pomp ie eerst het water weg en daarna komt er nieuw/ zuiver water in maar net als ie moet gaan draaien stopt ie en maakt ie rare geluiden.
ik heb er een filmpje van gemaakt maar gaat voornamelijk om het geluid...


ik denk zelf dat het de (circulatie)pomp is?
alvast bedankt!
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • D. Stevens

    • #2
    Ik moet echt eens tijd maken om em te repareren :)
    weet iemand of het nu de pomp is die aan vervanging toe is?
     

    S.oldeerbout

    Specialist Keukenapparatuur
    • #3
    Ja , denk trouwens dat er wat in zit.
     

    D. Stevens

    • #4
    Ok bedankt dan draai ik em eerst eens los voordat ik een nieuwe bestel...
     

    D. Stevens

    • #5
    Ik heb de pomp er uit gehaald en ik zie er niets verkeerds aan...
     

    S.oldeerbout

    Specialist Keukenapparatuur
    • #6
    Het witte schoepenrad hoort wel ergens aan vast te zitten.
     

    D. Stevens

    • #7


    Klopt die zit op het stangetje van de magneet...
     

    S.oldeerbout

    Specialist Keukenapparatuur
    • #8
    Vermoedelijk toch nog steeds defect , als je deze gewoon op 230 zou aansluiten kan hij het best goed doen.
    Echter bij het pompen van water met tegendruk niet.
     

    D. Stevens

    • #9
    Ok bedankt dat word dus een nieuwe pomp...
     

    D. Stevens

    • #10
    O ja nog even de oplossing vermelden :)
    De pomp is vervangen en de vaatwasser werkt weer perfect!
    Bedankt voor de hulp...
     

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu