Whirlpool adg 9527

N000b

 • #1
Beste,

Ik kon niet zo snel iets vergelijkbaars op het forum vinden dus vandaar een nieuwe post. Mijn vaatwasser geeft geen foutmelding en kan gewoon het programma kiezen, maar zodra ik de deur dicht doe gebeurd er niks. Als ik hem op de tijdklok zet loopt die tijd niet en als ik hem dorect wil starten doet die ook niks. Nu had ik het filter eruit gehaald om te kijken of ik wat kon zien. Niks behalve wat water. Niet dat ik iets anders verwacht ,maar sje moet ergens beginnen. Nu vroeg ik mezelf af waar ik mijn zoektocht moet starten mocht ik hem zelf willen maken. Want ik zat te denken om de front dinges eraf te halen om te kijken od de draadjes nog goed zitten,maar misschien hebben jullie betere ideeën.

Groetjes

Edwin
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Twee mogelijkheden om alvast uit te proberen, schakelaar doormeten en controleren of er geen draadbreuk op het scharnierpunt van de deur zit.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu