Whirlpool vaatwasser adg 9527 gaat niet meer aan

Fancydewit

  • #1
Hallo,
Onze Whirlpool vaatwasser ADG 9527 geeft geen enkel signaal meer. Hij is 6 jaar oud en heeft nog nooit een foutmelding gehad. Nu ook niet want hij gaat gewoon niet meer aan.
We hebben het bedieningspaneel open gehad en we zien niets vreemd. Alle contacten even schoon gemaakt maar dat helpt niet.
Iemand een idee waar het aan kan liggen (niet de stoppen dus):
Het lijkt een stroomonderdeel te zijn dat vervangen moet worden maar welke? en in welke volgorde test je de mogelijkheden uit?
Alvast bedankt!
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Draadbreuk in de deur , even de buitendeur ook verwijderen door zit een gebroken witte kunststof koker met daarin een gebroken draad precies waar de draden scharnieren.
 

Fancydewit

  • #3
Hoi S.oldeerbout, morgen komt er een aan/knop binnen. Dan halen we de vaatwasser aan de voorzijde weer open. Gisteren hadden we ook alle panelen verwijderd en toen is ons niets opgevallen aan de witte koker met draden.
Voordat we morgen iets vervangen zullen we het eerst goed bekijken.
Bedankt voor de tip!
 

Cafebas

  • #4
Wij hebben exact dezelfde vaatwasser, ook 6 jaar oud, en doet ineens niets meer. Heb het advies van Soldeerbout gevolgd en inderdaad een doormidden gebroken blauwe draad gevonden in de witte kunststof koker. Ik ga die vanavond even herstellen.

Bedankt voor de tip!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu