Welke plug heb ik nodig?

cemow19

 • #1
Hallo iedereen,

Onlangs is mijn rolgordijn op de slaapkamer van het plafond gevallen. Daarbij is de schroef, plug en een klein stukje van het plafond ook uitgekomen.

Toen ik een nieuwe gat boorde kwam ik er vrij makkelijk door, waardoor ik dacht dat het een hollewand was, maar de 2 verschillende hollewand plugs die ik heb geprobeerd komen er niet helemaal doorheen. Ook een gipsplaatplug bleef niet heel stevig zitten.

Weet iemand wat voor plug ik nodig heb? Bij het boren kwam er witgruis en vervolgens klein stukjes hout naar beneden. Ik heb een foto bijgevoegd die wellicht kan helpen.

Alvast bedankt,
Cem

IMG_20200717_170100.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Job_04

  Specialist Werktuigbouw
  • #2
  Als er hout achter zit kun je het rolgordijn met houtschroef zonder voorboren in het hout vastzetten. Dan moet je wel een andere plek gebruiken dan dit gat.

  Andere optie is om op te meten hoe dik gipsplaat+ hout is, en hoeveel vrij ruimte er achter de houten plaat zit en dan een bijpassende hollewandplug zoeken in de bouwmarkt.
   

  Rola

  Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #3
  Het is zeer waarschijnlijk stuc op latjes. Of de stroken opzoeken en daar een lange schroef is, of een tuimelplug gebruiken.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu