Wc bril gaat niet los

Micha8378

  • #1
Ik krijg de wcbril niet los. Er zit onderin waar het gaatje zit (zie foto)een inbus met een heel klein stukje draadeind. Deze is verwijderd aan beide kanten maar er gebeurt niet veel. De deksel is inmiddels met enig geweld verwijderd. Op google niets over dit systeem te vinden. Merk is Skip maar dit is op google ook niet terug te vinden. Wie heeft er een idee. Er zit op alle onderdelen speling.

0CE7B019-65F1-4D9F-80DA-395602EB6DCB.jpeg
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
zit er aan de achterzijde ook nog een in bus op de pennen zitten wel o-ringen.
Als alles los is recht om hogg trekken en wrikken
 

Micha8378

  • #3
Hallo, achterzijde is niets aanwezig. Dus waarschijnlijk zit het gewoon vast door vuil etc en moet het doordat de inbus eruit is omhoog kunnen?
 

plezierklusser

  • #4
Kan je (met een spiegeltje of telefoon) zien hoe de onderkant vast zit? Misschien is het mogelijk om vanaf die kant de zitting los te krijgen, zodat je 'm met pennen en al eraf kunt trekken.
Het lijkt me dat het kleine inbusje bedoeld is om het makkelijk te maken de bril te verwijderen. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat iemand een schroefje over het hoofd ziet. Als de bril verwijderd om 'm te vervangen zou ik er een ruk aan geven en het proberen. Maar als je 'm heel wilt houden zou ik nog even rustig verder kijken en voorzichtig proberen.
 

Micha8378

  • #5
Ik heb de onderkant en achterkant gecheckt maar zonder succes. Ik wil de oude niet behouden dus zat al aan doorboren te denken... best wanhopig...
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
als imbus er uit is moet het willen, het is verkalkt dus moeilijk de aan sluiting vond ik wel online.
ScreenHunter 1500.jpg
 

Micha8378

  • #7
Oh top! Die is duideijk weke deen het zijn. Deze lijkt echter ook vanaf onder bevestigs te zijn. Zie ik dat goed. Kan onder niets vinden zie foto

B85A2E87-ABC5-41E6-AA91-BDD043A53768.jpeg
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #8
kwam deze tegen zelfde bevestiging en fabrikant

 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu