Waterleiding verstopt

Peter2651

  • #1
Sinds bewoning geven de tappunten binnen weinig druk, terwijl de buitenkraan die wel geeft. Aan de aangeboden druk ligt het dus niet. Waarschijnlijk zit er dus bouwgruis ergens in. Bestaat er een systeem om ook een waterleiding van binnen door te ragen of iets dergelijks?
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Heb je de perlators van de kranen binnen al los gehad en flink doorgespoeld?
 

Peter2651

  • #3
De perlators zijn schoon. Omdat ook de toiletten langzaam vollopen en als ik de hele douchslang ontkoppel waarna ook die druk niet groter wordt, denk ik dat er in het begin net na de t-splitsing (buitentappen <> binnenleiding) ergens de verstopping / blokkade zit.
 

Marcn88

  • #4
Is de leiding toegankelijk in bijv een kruipruimte oid zoja kunt u de leiding vanaf de meter controleren of er niet ergens een knik inzit oid
 

Peter2651

  • #5
Helaas zie ik maar 1 meter leiding na de t-splitsing. Aan het einde hiervan neemt ie een bocht omhoog de woning in en aan deze ene bocht is niets te zien. Bestaat er een mogelijkheid met bijv een camera een inspectie te doen?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
Ik denk dat je alle water aansluitingen van kranen en wc los moet maken achter in bv wand kranen zitten zeefjes.

in flotteurs van wc zitten hele klein gaatje dus kan ook zo verstopt gaan zitten.

De was machine kraan spoelt die wel goed door zo niet deze er afdraaien en even met 2 mensen boven bij kraan en bij afsluiter en dan langzaam druk op zetten misschien spoelt het rommel nu wel door.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu