Waterleiding tuin aanleggen via keuken/aanrecht

Maarten64

 • #1
Beste,

In mijn (nieuwbouw) huis zit helaas geen kraan in de tuin. Omdat de keuken aan de voorkant van het huis zit en er verder geen waterleidingen aan de tuin-kant van het huis lopen wil ik de waterleiing onder het aanrecht splitsen en via een tyleenslang door de buitenmuur naar buiten om vervolgens richting tuin te gaan.

Mijn grootste vraag is echter hoe ik de waterleiding kan splitsen. Op de foto de huidige situatie, ik zit zelf aan een soort van T-stuk te denken maar kan nergens iets vinden dat hier ongeveer op lijkt, het kraantje op de huidige situatie is denk ik wel handig om te behouden.

Iemand tips?


 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Kan je geen nieuwe leiding leggen van uit de watermeter naar je buiten kraan onder de vloer door?

  want je leiding is zo te zien van kunststof
   

  Maarten64

  • #3
  Ik denk dat het niet zo gemakkelijk is. Vanuit de meterkast (waar de hoofdaansluiting zit) kan ik geen kant op... er is ook geen kruipruimte o.i.d.
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Waar zit de water meter, toch bij voordeur, daar kan je met leiding naar buiten gaan en dan door de tuin naar je buitenkraan
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu