Water uit overloop Franke Cooker

Wesleys

  • #1
Beste,

Er zijn al vele topics over verstopte afvoeren, echter kom ik er niet helemaal uit en komt er sinds kort water uit de overloop van de Franke cooker!

Indien er een grote hoeveelheid water moet worden afgevoerd spuit het water letterlijk uit de overloop van de Franke Cooker! Indien de kraan volledig open staat maar wel door kan lopen speelt dit probleem niet! Tot op heden hadden wij hier geen last van. Ik kan niet ontdekken of er een verstopping in de afvoer zit, met een veer kom ik slechts tot een 90graden bocht in de kruipruimte.

Daarna volgt nog grofweg 2 meter horizontaal richting de 150mm afvoer. Alles lijkt redelijk horizontaal te lopen in de kruipruimte, maar dit zal niet van de een op de andere dag veranderd zijn…….

Ik hoor graag wat er mogelijk aan de hand kan zijn, alvast dank!

97E7E2E6-B6C7-4510-89AE-82B98A394A1B.jpeg
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
een inlaatcombinatie druppelt altijd bij op warmen maar dat ie er steeds veel uit spuit misschien moet je hem vervangen.
Maar je aan sluiting voor afvoer zit aan gesloten op liggende afvoer en iets afvopend naar je aansluiting in laat combinatie.
Nu kan de tuitje vol lopen met rommel, beter de aan sluiting in verticale stuk van je afvoer en dan wat lag

Schermafbeelding 2021-10-10 144117.jpg
 
  • Like
Waarderingen: Wesleys

Auto-Geen

  • #3
De kans is groot dat door vettigheid uit de wasbak en vaatwasser het horizontale stuk van de afvoer begint te verstoppen.
 
  • Like
Waarderingen: Wesleys

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu