wasmachine was stinkt en is smerig

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo,

Wie kan mij helpen,

De was komt smeriger uit de wasmachine dan dat hij er in ging, en het ruikt ook niet lekker.Er moet ergens iets verstopt zitten of ergens iets in zitten.
Ik heb al een filtertje wat onderin aan de voorkant van de wasmachine zit schoongemaakt, maar het probleem is daar niet mee verholpen.

Wie weet de oplossing,

Met vriendelijke groet,

Frank.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
het probleem is denk ik; dat je op te lage tempraturen wast. waarschijunlijk ook nog vloeibaar wasmiddel gebruikt. als je de manchet (rubber bij de deur) iets naar binnen buigt kan je zien dat er allemaal viezigheid zit. wat je moet doen is af en toe op 95graden wassen en dan wat schoonmaakazijn erbij doen. dan is het probleem zo verholpen! succes
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Frank,

Wat ook het probleem kan zijn dat de machine tussen de verschillende programmastappen in geen of te weinig nieuw water inneemt. Dan blijf je wassen en spoelen met vervuild water. Ergens (achter) in de machine zit een niveauschakelaar die het waterniveau regelt. Vanuit de bodem van de waskuip loopt er een slangtje naar deze schakelaar. Het wil wel eens gebeuren dat er een propje uitgehard waspoeder in het slangtje zit waardoor de niveauschaklaar niet meer goed meet. Mogelijk is dit de oorzaak. Remedie: Slangtje losnemen van de schakelaar en goed doorblazen. Eventueel een beetje warm water erin gieten en weer doorblazen.

Marinus
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu