Wasmachine met eigen wil

A

Anonymous

Gast
  • #1
Ik ben de niet trotse bezitter van een Bauknecht wae 8575 wasmachine dit fijne ding gaat aan wanneer hij daar zelf zin in heeft en laat me nu dus stikken. Soms gaat hij aan en nu dus al een week lang niet ik kan aan de knop draaien wat ik wil maar tervergeefs en mijn garantie is net verlopen.

Wie herkent dit probleem
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Is het de fabrieksgarantie van 2 jaar die verlopen is of een verlengde van de leverancier? Bauknecht heeft zelf een coulance regeling tot het 5de jaar met een maximaal reparatietarief
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
De garantie van twee jaar is verlopen dus ik Bauknecht bellen kost het in ieder geval 99,95 maar dan zijn nog niet de onderdelen mee gerekend dus joost mag weten houe duur die onderdelen zijn.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
dan is het toestel in zijn 3de gebruiksjaar en dan hanteerd Bauknecht een maximaalprijs van 170 Euro,
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Hallo, vergeet ook niet dat het burgerlijk wetboek je tegen dit soort dingen beschermt. Volgens de wet, mag je ervan uitgaan dat een wasmachine iets langer meegaat dan 2 jaar. Vaak zijn ze dus wettelijk verplicht om het kosteloos te maken, als spullen zo snel defect raken.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Wij hebben een Bauknecht type WA 2318, sinds 8 jaar, hij is vijf maal defect, twee maal een programma klok, twee maal de motor een maal nieuwe koolborstels, twee maal storing aan de pomp eenmaal vernieuwd. Nu een metaalachtig slaand geluid. Dat leek op een lager probleem, maar is waarschijnlijk een door geroeste gietijzeren beugel in de wasruimte. Deze draagt de roestvrijstalen trommel. Deze is te vervangen door de lagers en de gietijzeren steun buiten de trommel te verwijderen. Ik wil graag lezen of meer mensen deze problemen kennen. Mijn inziens is dit een slechte reclame en als blijkt dat het niet zoveel voorkomt dan lijkt me dat Bauknecht een royaal gebaar moet maken naar de zogenaamde pechvogels.

Groet Ruud van Egmond
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu