(wasmachine-)kast zolder: van vloer tot nok (geen knieschot)

Loek

  • #1
Ik ben op zoek naar iemand die ideeën heeft voor het volgende:

In ons (rijtjes)huis uit 1930 willen we de wasmachine op zolder + het oude stellingrek erboven een iets ander aangezicht geven door deze aan het zicht te ontrekken met een gesloten kast met bv schuif- of gewone kastdeuren.

Ik voorzie minimaal twee problemen.

1: De driehoekige vorm. Onderaan moet de kast 500 cm breed zijn, terwijl de kast ter plaatste van de nok een breedte heeft van 10 cm. Gevolg daarvan is volgens mij dat eventuele scharnieren in het midden geplaatst moeten worden, anders kunnen de deurtjes niet open. En schuifdeuren kunnen volgens mij niet helemaal open en mogen ook niet te hoog zijn.

2: Verspringende diepte ivm dakkapel. Nu is de wasmachine 60 cm diep (excl aansluitingen), maar erboven hebben we niet die diepte nodig. Het mooist zou zijn wanneer het deel boven de wasmachine niet dieper is dan 33cm: er is nl ook nog een dakkapel waar de kast anders deels voor zou vallen (links en rechts van de dakkapel is 33 cm ruimte tot de muur)

Heeft iemand ideeën of ervaring / foto's hoe we dit het best zouden kunnen aanpakken? Suggesties mogen volledig afwijken van mijn idee!

Rgrds,

Loek
 

Pepjo

  • #2
Foto/tekening ?

Ik kan dit maar moeilijk visualiseren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu