Wasmachine verhogen

Frans34

  • #1
Ik ben met de verbouwing van mijn bijkeuken bezig, en wil de wasmachine en droogtrommel verhogen. Zij komen naast elkaar te staan op een verhoging die ik zelf wil maken. Deze verhoging moet +/-80 cm worden. Onder deze verhoging wil ik opberg ruimte houden. Aangezien het toch om flink wat gewicht gaat, wasmachine 75 kg, droger 35 moet deze verhoging best robuust worden.

Wie heeft tips omtrend deze constructie, gebruikte bouwmaterialen ?

Alle tips, ideeën zijn welkom!

Frans
 

renehi

  • #3
Ik heb n.a.v. bovenstaand idee ook zo'n verhoging gemaakt. Volgens mij staan deze fotos ook ergens op een weblog ergens op het inet ;-)
Ik heb hem ook hoger gemaakt. 2 gasbetonblokken op elkaar gelijmd en dan kruislings weer betonblokken eroverheen geplakt. Eigenlijk heb ik 2 UU 's gemaakt (de UU vorm dan omgekeerd. Onder de U van de wasmachine wil ik nog wat geluidsisolatie plakken, maar het stoort mij niet staat in de kelder de wasmachine maar het kan af en toe wel klapperen.
A/d boven- voorkant van het bouwwerkje heb ik een plank gemonteerd, die ik kan in klappen. Op die plank kan dan de wasmand staan bij het in en uitladen van de wasmachine en wasdroger.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu